Volledig Hitma-assortiment
Hitma Single Use
2024-06-18 16:00:00

Artikel over innovatieve pomptechnieken in BiotechNEWS & Life Sciences voorjaar 2024

Gemiddelde leestijd 3,5 minuut 18 juni 2024

In een interview met BiotechNEWS & Life Sciences vertelt Hitma-specialist single-use Kevin de Jager samen met Bas van Ravenswaaij van partner PSG BioTech over verschillende innovatieve pomptechnieken en in welke processen je welke pompen moet gebruiken.

Ieder (bio)farmaceutisch proces is anders. Hierdoor is er geen één pomp die het beste is voor iedere applicatie. Single-use specialisten Kevin de Jager en Bas van Ravenswaaij bespreken de voordelen en applicaties van verschillende pompen. Wil je shear stress, downtime en contaminatierisico verminderen? In biofarmaceutische processen zoals Tangential Flow Filtration (TFF), Chromatography (RFC), centrifuge feed, sterile virus filtration, purificatie en inline dilution zijn single-use pompen hiervoor de beste oplossing. Deze innovatieve pompen van Quattroflow, onderdeel van PSG BioTech, zorgen voor meer efficiëntie en minder kosten doordat ze het reinigen van pompen en systemen onnodig maken. 

Lees hier het volledige interview (pagina 21) of open onderstaande PDF. Kevin de Jager en Bas van Ravenswaaij organiseerden eerder deze maand ook een webinar waarin ze nog dieper in zijn gegaan.